علت مرگ جنین در ماه پنجم

سلام.جاری من یک ماه پیش کیسه آبش پاره شد و تو ۵ ۶ ماهگی بچشو از دست داد و طبیعی مجبور به زایمان شد. ۱۸ سالشه. میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه؟چون هیچ مشکلی نداشت و اینکه زودترین زمانی که میتونه اقدام کنه به بارداری چند وقته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

شایعترین علت سقط ناهنجاری در جنین است.و البته علل متعدد دیگری هم دارد. باید با پزشکی که از شرایط وی خبر دارد در مورد علت احتمالی مشورت کند.و جنین و جفت راجهت بررسی پاتولوژیک بدهد.

زمان اقدام هم بستگی به شرایط وی دارد و باید از متخصص به صورت حضوری نظر بخواهد. در شرایط نرمال۳ ماه بعد از سقط میتواند اقدام کند.و البته عجله برای خانم ۱۸ساله به چه علت است؟!!!