سلام خانمی ۳۴ ساله هستم و ۷ ساله که ازدواج کردم. همسرم ۳۹ ساله هست.با عشق فراوان نسبت به هم ازدواج کردیم. خانواده هر دو طرف طرز برخورد خوبی نداشتن ولی ما همچنان عاشق بودیم. خانواده من همیشه همسرم و من رو نادیده میگرفتن و این ماجرا مثل یک غده در همسرم رشد میکرد .در حالی که چیزی نمیگفت چون شخصیت درونگرا دارد. سر زایمانم که با خواهرم همزمان شده بود.مادرم رفت اروپا پیش خواهرم. من مریض شدم در حالی که کسی کنارم نبود به همسرم زنگ زدم و گفتم از مادرش خواهش کنه کمکم کنه. چون همسرم هم کنارم نبود .طوری مریض بودم که با شکم ۸ ماهه حتی نمیتونستم رو پاهام وایسم و ولی خانواده شوهرم نه تنها کمکم نکردن بلکه باهام دعوا هم کردن.۴ شبانه روز گرسنه و تشنه مریض کنار دیوار بودم. همسرم از عصبانیت کاری برام نمیکرد و رفتارهای خیلی بدی انجام میداد و خانواده اش هم رفتارهای وحشتناکی کردن که حتی باعث میشد بچم بمیره. باعث میشدن همسرم نیاد بیمارستان و....با دروغهاشون. تا این که خدا رو شکر بچم سالم دنیا اومد .ولی دیگه مهری از همسرم در دلم نیست. بارها ازم عذرخواهی کرده. محبت میکنه بهم ولی هیچ فایده ای نداره .میدونم دلایل اصلیش خانوادش و رفتارهای نادرست خانواده خودم بود که باعث شد اون غده بترکه ولی کلا نسبت بهش سردم و رابطه جنسی هم نداریم.از داشتن رابطه باهاش متنفرم. چی کار کنم که بتونم دوباره بهش علاقه مند بشم. الان دخترم ۲ سال و ۴ ماهشه ولی هنوز نتونستم دوباره بهش علاقه مند بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما همراه گرامی
همونطور که در توضیحتون اشاره کردید منبع و منشا ایجاد شکاف در رابطه بین شما و همسرتون مشخص هستش و بخش زیادی از این کدورت ایجاد شده با گفتگوی شفاف بین شما و همسرتون و بیان کردن انتظارات متقابلتون از همدیگه میتونه بهبود پیدا کنه. هرچند که درباره گذشته کاری نمیشه انجام داد اما افسوس خوردن و مرور اتفاقات بر زمان فعلی و آینده ارتباط شما هم میتونه تاثیر مخرب زیادی داشته باشه. لازمه که در عین حال که به تقویت ارتباطتون با همسرتون از طریق مراجعه به مشاور حضوری میپردازید هردوی شما سطح انتظاراتتون از خانواده هاتون رو به حداقل برسونید و از نظر تاثیر پذیری خودتون را کاملا مستقل کنید تا در آینده مشکلات بعدی هم برای شما به وجود نمیاد، ایجاد این سطح تفاهم درباره خانواده های شما تنها با انعطاف پذیری و اشراف نسبت به مسائل گذشته امکان پذیر است که به شما پیشنهاد میکنم چنانچه به طور جدی قصد ایجاد تغییر در رابطه و بهبود زندگیتان دارید با همراهی همسرتون به یک روانشناس حضوری برای دریافت مشاوره مراجعه کنید. موفق باشید

تجربه شما

سلام .چرا سوالمو جواب نمیدین هرشب میام نگاه میکنم ولی خبری نیست.