فراموش نکردن رابطه عاطفی

سلام من دختری ۲۲ ساله هستم که سه ساله با پسری رابطه دوستی داشتم خیلی عاشق این آقا بودم اما یکدفعه گوشیمو خاموش کردم و الان حدود یک هفته است که نامزد کردم اما به شدت به اون آقا فکر میکنم و حتی وقتی کنار نامزدم هستم گریه ام میگیره همه کارم شده گریه نمیدونم واقعا چیکارکنم دارم دیوونه میشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
حال شما برای بنده کاملا قابل درک هست، اما رفتارتان به هیچ عنوان برای من و قطعا برای هیچ کس قابل هضم نیست و این طبیعی هست که تا زمانی که برگردید و کارتان را اصلاح کنید این حالت برای شما از بین نخواهد رفت
البته من دقیق متوجه نشدم که شما در عرض یک هفته هم گوشی رو خاموش کردین و هم نامزد کردین یا اینکه فاصله افتاده
در هر صورت کار درست این بوده که شما دوستان رو در جریان قرار میدادید
در حال حاضر هم با ایشون گفتگو کنید و ازشون عذر خواهی کنید و طلب بخشش کنید
قطعا یک رابطه سه ساله ارزش چند دقیقه صحبت کردن و یک خداحافظی درست و حسابی را دارد
بعد از انجام این کار و گذشت زمان روحیه شما بهتر خواهد شد
پیشنهاد میکنم در موارد دیگری که در زندگیتان پیش میآید قبل از انجام کار ها و رفتار های سریع و احساسی حتما خوب فکر کنید ،و با افراد دارای صلاحیت مشورت کنید