بارداری خارج از رحم چیست؟

من جلو گیری طبیعی داشتم سه ماه اقدام به بارداری انجام دادم ،که دکتر زنان گفت اگر بعد از سه ماه باردار نشدی دوباره بیامن دوباره پیش پزشک رفتم به من فرص و آمپول داد که قرص ها رو از روز 8 عادت ماهیانه شروع کردم تا سه روز روزی دو عد دو روز 28 بهمن و روز 30 بهمن آمپول ها عضلانی تزریق کردم آخرین عادت ماهیانه ام روز 18بهمن بوده است به گفته خود دکتر گفت روز 8 اسفند روز تخمک گذاری است من این ماه عادت ماهیانه نشدم با چهار روز تاخیر بی بی چک زدم یک خط کمرنگ افتاد نزد دکتر رفتم آزمایش تیتر بتا داد که عددش 40.44بود بعد4 بعد دوباره آزمایش دادم 37.88بود ،آیا این بارداری بوده یا به صورت کاذب مثبت شده .خیلی استرس دارم نمیدونم چکار کنم خیلی فکر خیال به سراغم می آید، آیا بارداری خارج از رحم است ،لطفا کمکم کنید با پاسختان،ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نه بارداری خارج رحم نبوده

بارداری بوده که احتمالا موفق به ادامه نشده است و لانه گزینی اتفاق نیفتاده