احتمال بارداری با وجود آزمایش خون منفی

سلام ، من ٢٣ سالمه ، ٢ ساله ازدواج كردم ،چند ماهه اقدام برای بارداری كردم ، پريود هام نا منظم بود تا  ماه پيش كه دوفاستون مصرف ميكردم طول دوره هام  ٢٨ روز  بود و منظم اين ماه قرص رو قطع كردم و امروز ٧ روز عقب انداختم ، سر ٣ روز آزمايش خون دادم منفی بود ولی همچنان پريود نشدم ، كمی حالت تهوع دارم و خسته ام ، همش حس پريود شدن دارم ولی ترشح سفيد مياد ترشح ها بو ندارند و شيری رنگ و مقدارش هم زياده ، كمی هم اشتهام زياد شده ولی يک هفته است پريود نشدم ،لک هم نديدم ، امروز صبح بی بی چک زدم باز هم منفي بود امكانش هست آزمايش خون اشتباه شده باشه ؟ به نظرتون مجدد آزمايش بدم ؟

لطفا راهنماييم كنيد 😔🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بی بی چک تست دقیقی نیست اگر تاخیر بیش از ده روز دارید آزمایش خون بدهید تا بتوان به نتیجه اعتماد کرد‌. تا یکسال برای بارداری فرصت دارید. روز خوش