درمان افسردگی

با سلام .من حدود يكسال هست كه افسردگی دارم. ولی اما الان چند ماه هست كه خوبه خوبم و فقط الان نصف قرص اسنترا 50 رو ميخورم. سوالم از شما اينه كه بعد قطع كردن قرصم چه كاری انجام بدم كه بدنم كمبود قرص رو حس نكنه ؟ لازم به ذكر هستش كه خدارو روشكر بدن من خيلی زود به درمان جواب داده ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، اگر طول دوره درمان رعایت شده باشد و به تشخیص پزشک دارو کم و قطع شود در ادامه هیچ مشکلی بوجود نمی آید، نگران نباشید. اما استفاده از ورزشهای هوازی، یوگا، رواندرمانی نیز می تواند به شما کمک کند.