اضطراب و فعالیت زیاد دخترم

منو و همسرم زندگی پر تنشی داشتیم دخترم خیلی دچار اضطراب شده پنج سالشه و انرژیش خیلی زیاده و رفتارشم خیلی بیشتر از سن خودش میفهمه راهنمایی بفرمایید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.

پرانرژی بودن کودک بسیار عالی و نشانه سلامت کودک است. در مورد اضطراب توضیحی ندادید. از کجا تشخیص دادید اضطراب دارد؟ بر اساس چه نشانه هایی؟ اضطراب های مختلف راهکارهای مختلفی دارند.

اما به طور کلی چند راهکار برایتان مینویسم:

برای کم کردن اضطراب کودکتان باید محیط امن عاطفی ایجاد کنید. اول روابط خود و همسرتان را بهتر کنید در حضور کودک ابراز علاقه کنید و با کلام گرم سخن بگویید.

سپس بر روابط خود با کودکتان تمرکز کنید تا بتوانید ارامش را به او بازگردانید.

بهترین راه در این سن استفاده از بازی های فعالیتی است که در طول روز حداقل نیم ساعت را به ان اختصاص دهید.

سعی کنید با محبت با او صحبت کتید و پذیرا باشید و بسیار در اغوشش بگیرید.