وزن گیری کودک هفت ماهه

23 بازدید 1 تبادل تجربه

برای وزن گیری بچم چیکار کنم ۷ ماهشه ۷ کیلو و نیمه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

به قد و وزن زمان تولد اشاره نکردید.

اگر متناسب با نمودار کارت رشد، وزن گیری داشته است پس رشد مناسب و خوب را دارد.

تا یک سالگی اولویت با شیر مادر است سپس غذای کمکی. فرنی، حریره بادام، شیربرنج، انواع سوپ و پوره میوه و سبزیجات در برنامه غذایی جای دهید. غذاها را مقوی بپزید. قطره آهن و مولتی ویتامین یا آد فراموش نشود.

تجربه شما

خیلی ممنون از راهنماییتون

اول تولد ۳.۴۰۰ گرم وزن داشت بجز این ماه آخر که برای پایان ۷ ماهگی بردمش که وزنش کم شده بود ماه های قبلی بالای نمودار بودو ازش راضی بودن

راستش من روان حامگی سختی داشتم برای امین نگرانم شاید استرس مانع رشد بچم شده باشه و این ترس رو هم دارم که بیش فعال باشه