با سلام و خسته نباشید،مدت دو هفته است که بین واژن و مهبل احساس سوزش و پارگی میکنم احساس میکنم پوستم ضعیف شده چون حتی وقتی دستمال هم به خودم میکشم بعد دستشویی احساس سوزش میکنم در صورتیکه قبلا اصلا اینطور نبودم،اینم ذکر کنم که هنگام آمیزش هم کاملا مرطوب میشم و هیچ وقت اینطور نشده که خشک باشم و بر اثر فشار اینجور شده باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بانو، شما بايد از لحاظ عفونت مخصوصا قارچي بررسي شويد و مورد بعدي توجه به روشي است كه با آن موهاي ضائد را از بين ميبريد . گاهي موبرها اين مورد را ايجاد ميكنند . در نهايت حساسيت را نيز مدنظر داشته باشيد مخصوصا در زمان پريود و استفاده از نوار بهداشتي .