نفخ شدید معده

سلام من گاهی نفخ شدید معده میگیرم که اگه نتونم آروغ بزنم حس خفگی و اضطراب میگیرم مدام باید راه برم یا استفراغ عمدی داشته باشم خیلی اذیت میشم حتی قرص دایتمیتیکون و کلیدینیوم هم زیاد تاثیر ندارد مشکل از چیست؟ در کل این موضوع باعث استرس شدید شده و همیشه میترسم از وقوعش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. اگر منظورتان از نفخ معدا تنها بصورت آروغ زدن است باید گفت علت عمده آن بلع هوا همراه با غذا است. بهتر است هنگام غذا خوردن یا نوشیدن مایعات مراقب بلع هوا همراه با آن باشید.
البته استرس میتواند این چرخه را در شما تشدید کند.
البته نفخ بصورت دفع باد از مقعد با آروغ زدن متفاوت است.