مصرف قرص سرترالين در بارداری

سلام خسته نباشيد من در ماه چهارم بارداری هستم حدود يک ماه قرص سرترالين مصرف ميکنم اما تاثيری آنچنانی نداشته. فقط باعث کاهش اضطراب من شده اما وسواس فکريم همچنان ادامه داره.

ميتونم از قرص فلووکسامين برای درمان وسواس استفاده کنم يا سرترالين ادامه بدم ممنون ميشم جوابمو بديد

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، بین داروهای ما سرترالین نسبت به فلووکسامین در بارداری ایمن تر است، در نتیجه بهتر است روی دوز همان داروی سرترالین مانور داده شود و بالا برده شود زیر نظر روانپزشک. البته یک ماه برای درمان وسواس زمان کمی است و نیاز به زمان طولانی تر نیز هست.