اختلال هورمونی در زنان

سلام

خانمی 30 ساله هستم

چندسال پیش تحت درمان بودم  برای مشکل هورمون های مردانه ام که زیاد بود.

بعد حدود یک سال و نیم استفاده دارو مشکلم حل شد و پزشکم دارو را قطع کرد.

در اون زمان یکی از علائمم ریزش مو و شوره ابرو و شقیقه های سرم بود.

حال بعد از گذشت چند سال دوباره ابروی چپم و مژه های چشم چپ و شقیقه های سرم دچار شوره شده و ریزش مو دارم.آیا امکان اینکه دوباره مشکلم بازگشته باشد هست؟

در ضمن ازدواج کردم و به صورت طبیعی جلوگیری داریم و ایران زندگی نمیکنم

ممنون میشم پاسخم رو بدهید.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم ، شما بايستی مجددا تست هورمونی بدهيد ازجمله تيروييد و پرولاكتين و استراديول و تستوسترون آزاد تا علت ريزش مويتان مشخص شود و ضمنا شوره ابرو و مو ارتباط با هورمون ندارد و بايستی ازشامپوهای ضدشوره مو استفاده كنيد، سونوی رحم تخمدان نيز ضروری است ضمنا اگر فرزند آوری برايتان مهم است جلوگيری را قطع كنيد

موفق باشيد