رابطه جنسی در دوران عقد

سلام وقتتون بخیر، من 24 ساله و یک ماهه عقدم، میخواستیم رابطه کامل داشته باشیم اما من درد شدیدی داشتم که اجازه ورود کامل نمیدادم و همسرم میگفت خودتو سفت میگیری و نمیتونم بیشتر وارد بشم. البته با یک انگشت میشد و دردی نداشتم، دکتر زنان رفتم گفت پردت دو سوراخی هست و اول باید با یک انگشت و دوانگشت امتحان کنید اگر نشد جراحی و داروهای لیدوکایین و دیازپام و شربت پرومتازین داده که البته من قرص سیپروترون کامپاند استفاده میکنم، سوالم اینه که این داروها رو مصرف کنم و مشکلی برام پیش نمیاد؟ چون دیازپام خواب اور و اعتیاد اور هست و اینکه اثر جلوگیری رو از بین نمیبره؟

یک سوال دیگه اینکه من قرص کامپاند رو 5روز زودتر قطع کردم تا زودتر پریود بشم بدلایلی... میخواستم بپرسم بسته جدید و از کی شروع کنم یک هفته بعد از قطع یا روز 5 پریود؟ آیا اثر ضد بارداری داره؟

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میتونید فقط زمان نزدیکی از دارو استفاده کنید
دیازپام رو هم استفاده نکنید
بسته بعدی یه هفته فاصله