سلام خسته نباشید

من یک ماه سقط داشتم تو هفته 23 و خیلی ویار بد داشتم و در سه ماه 15 کیلو کم کردم چون تو اینترنت خوندم کم کردن یک دفعه ای وزن باعث سنگ صفرا میشه بعد دردام واقعا غیر قابل تحمله زیر سینه ام و پهلوم درد میگیره که چند شب پیش مورفین تزریق کردن تا دردش آروم شد سونو که رفتم گفت سنگ های معتمد ریز مشاهده شد دکتر سونو گفت باید عمل بشی. من سونو رو پیش دکتر کشیک بیمارستان بردم گفت با دارو رفع میشه واسم دارو نوشتن یکی از داروهاش لانزو 30. و فاکسیم. و شیاف. احتمال داره با دارو رفع بشه و اگه این دارو ها خوب نیست برم دکتر دیگه.و دارو گیاهی چطوره خوبه؟و چه چیز هایی رو نباید بخورم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. بله درست است، کاهش ناگهانی وزن می تواند عواقبی چون سنگ کیسه صفرا را بدنبال داشته باشد.
اما اگر درد دارید و سنگ ها متعدد هستند بعید است به درمان دارویی پاسخ دهید و توصیه این است که به جراح مراجعه نمایید.