اعتماد به همسر

سلام من شوهرم خیلی خوبه و همیشه پشتم بوده و عشقش به من خیلی زیاده زندگیمون خیلی خوبه متاسفانه دیشب در حال تمیزکاری زیر تخت یک شونه زنانه پیدا کردم و اصلا نفهمیدم سریع به شوهرم زنگ زدم اما اون میگفت نمیدونم چیه و قسم میخورد و حتی قهر کرد بابت اینکه بیگناهه و من بهش اعتماد ندارم بهش اعتماد دارم ولی ناخوداگاه فقط ذهنم سمت چیزای منفی میره به علاوه اینکه برادرشوهرم به خانومش خیانت میکنه ولی شوهر من اخلاقش خیلی با اون فرق داره الان هم خودم دارم عذاب میکشم و هم همسرم و از من خیلی ناراحته میگه من اگه چیز مردونه پیدا میکردم هیچ وقت شک بهت نمیکردم و تو نامردی الان خیلی ذهنم درگیره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
نگران بی وفایی همسرتون هستید به هر حال بی وفایی علایمی دارد که با توجه به توضیحاتی که از رفتار همسرتون دادید نشانه ای از بی وفایی در این رابطه وجود نداره اما این عدم امنیت شما نیاز به بررسی داره ممکنه شما طرحواره بی اعتمادی داشته باشید که نیاز هست بررسی بشه و اگر نیاز هست درمان بشه چون اگر همین طور ادامه بدید همسرتون رو دلسرد می کنید. و رابطه دچار مشکل خواهد. شد به شما توصیه می کنم به یک درمانگر مراجعهدکنید. تا ایشان سبب شناسی کنند. و ببینند ریشه این بی اعتمادی و عدم امنیت کجاست