ترشحات قهوه ای قبل از پریود

سلام خسته نباشید من این دو ماهه قرص ال دی مصرف میکنم 23 بهمن قرصم تموم شد و1 اسفند پریود شدم و از پنجم شروع کردم به خوردن اوایل یک قرص فراموش کردم که دیگه یادم رفت دوباره بخورم و ادامه دادم چن روز پیش دو شب پشت سرهم قرص نخوردم و شب بعدش یک قرص خوردم که 23 پریود شدم در حالیکه 26 بستم تموم میشه یعنی تقریبا یک هفته به پریودم مونده الان سوالم اینکه پریودم خونش اول قهوه ای تیره بود و الان خیلی کم شده و در استانه ی تموم شدنه در حالیکه یک هفته نشده.اصلا این پریودم حساب میشه یا دوباره موقع پریود اصلیم پریود میشم و چرا این اتفاق افتاد درسته دو شب نخوردم ولی معمولا بعد سه الی هفت رور باید پریود میشدم.

اینم بگم ک ما جلوگیری طبیعی داریم و میترسم خون لانه گزینی باشه با اینکه مطمئنم این ماه منی وارد واژنم نشده

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خیر مربوط به لانه گزینی نیست
شما کاملا قرصها رو بی نظم مصرف کردید
پیشنهاد میکنم با مراجعه به ماما روش جلوگیری مناسبی رو انتخاب کنید و یا در مورد مصرف قرص آموزش کامل بکیرید