با سلام دختر دو ساله ای دارم د وسه روزی با پسر عمش بازی کرد و من تازه فهمیدم که پسر عمش انگل داره که البته تحت درمانه که علایمش دل درد وخارش مقعد بوده و دکتر بهش یه شربت داده بوده که که بعد از 14 روز تکرار بشه حالا سوال من اینه با توجه به اینکه این پسر بهداشتم رعایت نمیکنه احتمال اینکه دخترم گرفته باشه هست و اگه هست میتونم چه دارویی بهش بدم درضمن پزشک خودشم نیست که ببرمش فعلا

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، امكان انتقال انگل باتماس مدفوع و دهان وجود دارد، بازي كردن موجب انتقال نمی شود. برای تشخيص و درمان،  دانستن نوع انگل اهميت دارد. همه انگلها احتياج به درمان ندارند، برای بررسی بيشتر به پزشک متخصص اطفال مراجعه فرمایید.