اقدام به بارداری

سلام دکتر جان..من سومین ماهه اقدامم و نمیتونیم یه شب درمیون اقدام کنیم فقط این ماه میتونیم ۸ ۱۱ ۱۴ ۱۸ سیکلم اقدام کنم‌...تقریبا میشه ۳شب درمیون..به نظرتون بااین شرایط امکان بارداری هست؟  و اینکه بهترین پوزیشن چیه؟؟حتما باید پاهارو بالا نگهداریم؟؟چون هرکارمیکنم تا تکون میخورم همش میریزه بیرون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اقدام برای بارداری حتما باید در محدوده تخمک گذاری و حداقل یک شب درمیان باشه
پوزیشن و بالا نگه داشتن پاها هیچ ارتباطی به باردار شدن نداره