سلام من شش ماهه ازدواج کردم و متاسفانه هنوز باردار نشدم   خواهرم میگه که قرص ویتامین D1000 روزی یه دونه با ناهار ،با امگا ۳ روزی یه دونه و یدوفولیک شبی یه عدد    آیا امکانش هست با این قرصا باردار بشم؟ یعنی من ویتامینم کمه که هنوز باردار نشدم ؟؟ ممنونم پاسخ بدین 🙏🏽

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

در سنین بالای سی سال درصورتیکه ۶ماه و هر ماه اقدام درست در محدوده تخمک گذاری صورت میگیره و بارداری اتفاق نمیافته، قبل از هر چیز ابتدا از آقا آزمایش اسپرموگرام گرفته میشه و درصورتیکه نتیجه کاملا نرمال باشه،برای خانم آزمایش کامل هورمونی و بررسی ابتدایی رحم و‌تخمدانها از طریق سونوگرافی درخواست میشه و طبق نتایج بدست آمده اقدامات لازم درمانی در صورت نیاز انجام میشه
مصرف ویتانین ها میتونه مؤثر باشه