مسافرت در سه ماهه اول بارداری

سلام خسته نباشید. بنده  آخرين  زمان پریودم 16 بهمن بوده. الان بی بی چک و آزمایش هر دو مثبتن. این سومین بارداری من هست. بارداری اولم ناموفق بود و قلبش تشکیل نشد و سقط کردم. دومی خوب بود که در انتها به خاطر جفت پایین استراحت مطلق بودم و سر زایمانم هم دچار اتونی رحم شدم. . الان پسرم یک سال و نیمست و ناخواسته هم حامله شدیم. برنامه مسافرت ده ساعته ای داشتم. با اتوبوس یا ماشین .

میخواستم ببینم اشکالی داره برم؟!

چند درصد بیخطر خواهد بود ووردی نخواهد داشت؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل نویسندگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر لکه بینی و یا خون ریزی ندارید مشکلی ندارد موفق باشید.