مسافرت مجردی همسر

سلام.

همسرم قراره با دوستش مجردی برن شمال. 3 یا 4روزه

اما من اصلا راضی نیستم. اما به روش نیاوردم و حفظ ظاهر کردم.خیلی ناراحتم. دوستش سیگاری و مقداری چشم چرونه.من به همسرم اعتماد دارم اما دوستش نه.

چیکار کنم .خیلی حالم بده.لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
اگر به همسرتان اعتماد دارید نگران نباشید ،مرد ها احتیاج دارند که مدتی رو هم با دوستانشان به تفریح بپردازند ،
حتما دوست ایشون خصوصیات خوبی هم دارند که همسرتان با ایشون در ارتباط هست
پس شما هم با خیال راحت همسرتان رو راهی سفر کنید تا روحیشون تقویت بشه
کسی که اهل خطا کردن باشد در قید و بند مکان نخواهد بود
با فکر کردن به مسایل بیهوده اوقات رو برای خودتان ناخوشایند نکنید