راهی برای خوردن شیشه شیر

کودک من هفت ماهه است او حساسیت داره و اسهال بلغمی بدنش هیچی نمی تونه جذب کنه و هضم کنه اون شیر منو نباید بخوره دکترش گفته هیچ چیز نباید بخوره جز شیر خشک مخصوص که روزی 300 سی سی هست که بسیار بدمزه و تلخه و متاسفانه شیشه شیر نمی خوره و فقط با قطره چکان می خوره با کلی گریه زیاد و اینکه وقتی می خوره شیر رو نگه می داره و قورت نمی ده چه راهی هست که او شیر رو قورت بده و شیشه خور بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، برای آموزش شيردهی با شيشه تنها راه ممكن استفاده مكرر و تكرار اين روش ميباشد، بتدريج امكان دارد شيرخوار از شيشه نيز شير بخورد.