تاخیر در پریود

من 15 بهمن ماه رابطه بدون حفاظ داشتم اینم بگم من هفته قبلش پنج شنبه پریودم تموم شده بود- که در این رابطه دخول انجام نشد و خونی که اومد منو بر این وا داشت که مراجعه کنم به پزشک برای اطمینان از سالم بودن پرده بکارتم- من پرده حلقوی دارم- که دکتر گفت مشکلی ندارم - روز ارتباط و فردای اون روز 5 تا قرص ال دی مصرف کردم- دکتر برای من قرص لویتود دادن مصرف کنم- بی بی چک هم چند بار انجام دادم منفی بود- که یک هفته بعد از مراجعه من بمدت 2 روز پریود شدم که از همان روز اول شروع کردم خوردن قرص - تا این هفته مجدد من ارتباط داشتم قرص اورژانسیخوردم- در ضمن این هفته آزمایش  خون بتا انجام دادم منفی بوده- حالا من قرص لویتود رو 21 روزش رو تموم کردم 4 روزه  روکش سفید رو مصرف نکردم- علائم پریود رو دارم ولی نمیشم - لطفا راهنمایی بکنین- اینم بگم آمپول  پروژسترونم زدم ولی هنوز پریود نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیلی داروی هورمونی استفاده کرده اید و نیازی نبوده است همه روشها را با هم مصرف کنید به همین دلیل هیچ کار دیگری انجام ندهید و فقط صبر کنید. بعد از دو هفته اگر پریود نشدید سونو شوید و اگر قصد بارداری ندارید روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید. روز خوش