نارسایی جفت در سونوی داپلر

سلام . وقت شما بخیر.

زن داداش من هفته ۲۶ بارداریه؛ دکتر با انجام سونوی داپلر تشخیص داده سن بچه ۲۴ هفته است و گفته نارسایی جفت داری و جنین درست تغذیه نمیشه و باید آماده هر اتفاقی باشی.

خیلی ناراحته و گریه میکنه, نگرانشم. هیچ راهی هست که جنینش سالم بمونه و دنیا بیاد؟ کار خاصی هست که انجام بده و کمکش کنه؟ بسیار سپاسگزارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
باید بیشتر بررسی شوند و تحت نظر باشند و اگر با سونوی کنترل و اقدامات درمانی مشکل حل نشود باید آماده ختم زایمان شوند. پس بهتر است صبور باشند و استرس نداشته باشند تا اوضاع بدتر نشود. روز خوش