احتمال وجود کیست

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 25 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام,سه دوره ازقاعدگی نورمال نیست اولیش بعد ده روز پریود شدم دوباره بعد هجده روز و در تمام این مدت که پریود هم نبودم دردشدید در زیرشکم داشتم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما با انجام سونوگرافی وآزمایشات هورمونی بررسی شده و برای منظم شدن پریود  شما دارو تجویز شود موفق باشید

تجربه شما

پریودم منظمه و سونوگرافی انجام دادم فقط همون کیست پاووارین بود ک گفتن از بیرون حس نمیشه ولی نمیخوام معاینه شم