سلام خدمت شما ببخشید من ده روز پیش آزمایش  دادم گلبول سفید ۱۴۰۰۰بود وپلاکت خونم۴۹۸۰۰۰بود که امروزدوباره تکرارکردم این دفعه ۱۰/۱زده که طبیعیش روزده ۴تا۱۰وپلاکت روزده۴۷۳طبیعیش۱۴۰تا۴۴۰زده ریز گلبولهاروهم برام زده    lim30.8_GRA49.5_MID19.7_lYM3.1_GRAN5.0_MID2.0ضمنا سرماخوردگی بدی داشتم اول ماه که خیلی سخت خوب شدم خیلی نگرانم میشه جواب منو بدین مشکلی دارمممم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با عرض سلام وروز بخیر
اگر درحال حاضر علایمی از بیماری ندارید وبهبودیتان کامل است نگران نباشید

یک یا دوماه بعد مجددا ازمایش دهید .