دفع پروتیین و پلاکت پایین دربارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 145 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام.من 9هفته هستم وآزمایش  خون دادم وتو قسمت دفع پروتیین زده trace  وپلاکتم هم که رنج نرمالش باید 150تا450باشه مال من 145هزار بود..میخواستم ببینم آیا مشکلی هست؟چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید مشکل جدی وجود ندارد  مقدار عدد پلاکت خون شما نرمال است برای دفع پروتئین نیز بهتر است مجدد ۲ هفته دیگر تحت نظر پزشک  آزمایش ادرار بدهید موفق باشید.

تجربه شما

سلام روزتون بخیر تورو خدا کمکم کنین دارم از نگرانی میمیرم  من حدود ۱۰ ساله که آی تی دی دارم و همیشه پلاکتم پایینه تو این مدت هیچ درمان مشخصی پیدا نشد و نهایتا پلاکت خون من خود بخود کم و زیاد میشد   البته هیچ مشکلی هم ندارم و بدنم عادت کرده. نه خونریزی دارم نه کبودی و نه مشکل دیگه ای، فقط گاهی پریودم خونریزی زیاد داشتم   الان سه ساله ازدواج کردم و پارسال تابستون اقدام کردم برای بارداری. متاسفانه تا هشت هفتگی جنینم‌ ضربان نداشت و سقط کردم  بعد از شش ماه تمام آزمایشات مربوط به تیرویید و مشکلات و زمینه های سقط رو انجام دادم گفتن خدارو شکر مشکلی ندارم و آماده بارداری ام. پلاکتم ۱۳۵ بود دکترم گفت خوبه نگران نباش    مجددا اقدام کردم و الان ۵ هفته و ۵ روزمه، ولی چیزی که خیلی نگرانم کرده اینه که دیروز آزمایش دادم و پلاکتم ۳۰ بود ، خودمم لکه های قهوه ای تیره دارم 😢😢 رفتم دکتر شیاف پروژسترون داد و پلاکتم هم گفت خیلی پایینه ولی دارو فعلا نداد، گفت چندروز بعد تکرار کن. من هیچ کبودی یا لکه قرمز زیرپوستی یا خونریزی از لثه ندارم با این پلاکت کم، فقط چند تا آفت قرمز توی دهانمه. دکتر برای ده روز بعد سونو نوشت برام   الان خیلی نگران جنینم هستم... نکنه دوباره سقط بشه یا رشدش متوقف بشه.. فقط دعا میکنم ضربان قلبشو بشنوم و چیزیش نشه.. خودم به درک 😢😢😢😔😔  تورو خدا بگین چکار کنم؟ نگران کننده ست یا نه؟

@samira69n

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس