سلام شوهر من از یک روستای دیگه است و من از یک روستای دیگه فاصله روستاها ده دقیقه است اما من قبل عقد شرط گذاشتم محل زندگی روستای ما باشه اونا هم قبول کردن ما هم رو اعتمادی که کردیم ثبت محضر نشد من بعد عقد یک دست نوشته با امضا از شوهرم گرفتم که قسم خورد بعد چهار سال بریم سر زندگیمون و اگه نتونست تو شهر خونه بخره فقط و فقط بیاد روستای ما پاشم خودمو خود شوهرم امضا کردیم فقط. الان زده زیرش من میخوام ببینم از نظر قانونی این دست نوشته ارزش قانونی داره یا نه؟ باید چجوری وارد بشم ک حق رو به من بدن از نظر قانونی

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

1. در صورت اثبات موضوع به جهت اینکه ایشان در مقابل شما تعهدی کرده اند ملزم به پایبندی به آن هستند. ترجیحا سعی کنید از طریق مصالحه موضوع را حل و فصل نمایید چرا که در غیر این صورت امکان طرح دعاوی متعدد علیه یکدیگر خواهد شد.

2. در صورت اصرار به طرح دادخواست می بایست دادخواستی تحت عنوان الزام همسر به تهیه مسکن در روستای مورد نظرتان بدهید و در آن به برگه یاد شده استناد کنید که در صورت انکار همسرتان موضوع به کارشناسی ارجاع می شود.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید