تردید برای خواستگار

70 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید.راستش خواستگاری دارم که تو انتخابش موندم. من34 سالمه و خیلی تو انتخابهام وسواس دارم. شاغل هستم با تحصیلات عالیه (ارشد) و ظاهر نسبتا خوب.اخیرا خواستگاری برام اومده که فوق العاده مودب و متین و خوش رفتار هستن و ایشون هم تحصیلات عالیه (دکترا)دارن و خوش لباس و مرتب و اجتماعی و شاغل و....در کل همه امتیازهای خوب رو یکجا دارن و فقط مورنگی (متمایل به زرد) هستن.البته من در دیدار اول ازشون خوشم اومده بود ولی بعدا که دوتا از دوستان گفتن فلانی مو رنگی هست و آدم چندش میشه منم حساسیت پیدا کردم. الان دقیقا تو یه برزخ موندم. خواستگارهای پولدار و خوش تیپ و خوش قیافه زیاد دارم ولی طرز فکر هیچکدومشون مثل ایشون نیست یا خواستگارهایی که مودب هستن ولی مدرکشون دیپلم هست و شغل آزاد دارن. این خواستگارم دقیقا مثل من فکر می کنن و رویاهاشون با من یکیه...بعضی وقتها با خودم میگم نکنه خودم هستم...الان موندم چکار کنم.واقعا به رنگشون حساسیت پیدا کردم و خدارو خوش نمیاد چندش شدم. به نظر شما میشه چکار کرد؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
این انتخاب شماست و‌ اینکه نظر دیگران درمورد ظاهر افراد دیگه چی هستش نباید روی انتخابهای شما توی هر زمینه ای تاثیر بذاره. افراد برای انتخابهاشون یک سری معیار دارن و وقتی تعداد زیادی از اون معیارها وجود داشته باشه و کفه ی موارد مثبت سنگین تر هستش تردید بر سر موضوعات پیش پا افتاده منطقی نیست.
ظاهر افراد در انتخابشون یکی از عواملی ست که باید مورد توجه باشه و وقتی خوشتون اومده بنابراین حساس نباشید بدونید که هیچ کس کامل نیس.
مشاوره ی پیش از ازدواج در صورت وجود تردیدهای زیاد رو بهتون توصیه میکنم.
شاد و موفق باشید.

تجربه شما

ممنون.لطف کردین