بی حوصلگی در انجام امور

با سلام چند هفته ای است قرص های آرامبخش تحت نظر میخورم تپش و استرسم کم شده اما چیزی که همچنان اذیتم میکنه کلا به انجا امور بسیار تنبل شدم...یک آدم بسیار منظم و منضبط چند سالیه به یک آدم تنبل و این نیز بگذرد تبدیل شده....البته بعد زایمان و بچه داری اینجوری شدم...باردار شدنم هم بعد چند آی وی اف و تلاش 7 ساله بود. لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟ داروهای آرامبخش همچین مشکلی را به مرور برطرف مینمایند؟حافظمم به شدت ضعیف شده....خدا قوت و سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

عذر خواهی ميكنم به علت كسالت تاخير در پاسخدهی پيش آمد 🙏🏻

 دوست عزيز اين ذهن است كه هر چيز را بی حوصله و كسل كننده ميبيند .بی حوصلگی و تنبلی يک امر درونی است .

افكار خود را تغيير دهيدتا احساساتتان نيز تغيير يابد.اين وظيفه خودتان است كه به زندگی تان معنا دهيد .بی حوصلگی و تنبلی زمانی اتفاق می افتد كه ما ديگر به اطرافمان و فعاليت های روزمره مان علاقه نداريم و لذت نميبريم .گاهی هم بی انگيزه بودن و سركوب كردن تمايلات و علايق است كه منجر به بی هدفی ميشود.سعی كنيد در زندگی خود تغييراتی هر چند جزئی ايجاد كنيد.سعی كنيد روزانه به پياده روی برويد .به موسيقی های بی كلام و آرامش بخش گوش كنيد .نقاشی كنيد و احساسات تان را بكشيد .هر روز چند كار ارادی كه در توانتان هست انجام دهيد.گروه های دوستی تان را گسترده كنيد .در اجتماعات و تفريحات سالم شركت كنيد .هر روز يک چيز جديد ياد بگيريد و به علم خود بيفزايد با علاقه و هدف خاص مشغول كارهای روزانه خود شويد.خيال پردازی كنيد و به آرزوهای خود فكر كنيد .تكراری نباشيد .نسبت به پيرامون خود بی تفاوت نباشيد.

                  شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻