با سلام من ماه قبل به تجویز پزشکم کلومیفن استفاده کردم و بعد از سونوی واژینال آمپول اچ سی جی ولی باردار نشدم این ماه هم پزشک برای من کلومیفن تجویز کردند ولی گفتند به سونو و آمپول نیازی ندارم و اگر حاملگی اتفاق نیوفتاد ماه بعد هم به همین صورت تکرار بشه

سوالی که دارم اینه به نظرتون بدون آمپول و سونو میشه؟ یا دکترم اونروز بی حوصله بودند ؟ و دوم اینکه ماه قبل با مصرف دارو به شدت تخمدان هام تیر میکشید ( موقع تخمک گذاری ) ولی این ماه هیچ خبری نیست دلیلش چیه؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام بايد سونو شويد وبا سونوی سريال واندازه گيری فوليكول دارو تجويز شود

داروهای ماه قبل قوي بوده و برای همين تخمدانها تير ميكشيده

دكترتان از روش cut-off استفاده ميكند ، اينهم يک روش است يعنی بعد از يک دوره داروی قوی تر از شدت مصرف كاسته ميشود و با اين روش پاسخ به دارو توسط تخمدان بيشتر ميشود