اضافه وزن در شیردهی

سلام خانم دکتر خسته نباشید

من ۲۳روزه زایمان کردم ۶روز اول بعد زایمان بشدت لاغرشدم اما الان بشدت دارم چاق میشم چیکارکنم حداقل چاق نشم اضافه وزن پیدا نکنم خیلی روحیم داغون برنج زیاد مصرف میکنم بنظرتون چیکارکنم از کیفیت شیرم کم نشه اما حداقل بیشتر از این  اضافه وزن پیدا نکنم؟؟؟؟شما رژیم غذایی میدین؟؟من ۲۲ سالمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
تبریک فراوان به مناسبت تولد فرشته کوچولوتون
عزیزم بهترین کار برای شما این هست که رژیم دوران بارداری را زیر نظر کارشناس تغذیه دریافت کنید
دقت بفرمایبد در سال اول شیردهی مجاز به دریافت رژیم های سخت کاهش وزن نیستید ولی با یک رژیم اصولی ضمن حفظ کیفیت و کمیت شیر وزنتون کنترل میشه