ترشح از سينه

سلام من پرولاكتينم بالا نيست ولی  از سينه هام در حد روزی يكی دو قطره ترشح ميومد و در ضمن آنتی تی پی ا بالا داشتم كه دكتر بهم قرص آلمانی euthyrox روزي نصف قرص داده كه تقريبا ٢،٥ ماه هست مصرف ميكنم و براي ترشح از سينم كابولين داده هفته ای يك عدد كه با شروع دارو هام ترشحم قطع شده بود ولی الان ٢ روزه كه دوباره شروع شده دليلش از چی ميتونه باشه و يه سوال ديگه من با اين شرايط الان ميتونم باردار بشم؟ با تشكر

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٥ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با ادامه مصرف دارو ترشحات سینه شما قطع خواهد شد فقط نباید نوک سینه خود را دستکاری کنید می توانید از ماه آینده برای بارداری اقدام کنید منعی ندارد موفق باشید.