هیستروسکوپی درد دارد؟

سلام من یکشنبه 26 نوبت هیستروسکوپی دارم . میخواستم بدونم اول اینکه درد داره یا نه ؟ و دیگه اینکه آیا اگر چسبندگی وجود داشته باشه با هیسترسکوپی رفع میشه یا نه ؟ سوال دیگه اینکه آیا عوارض هم داره بعد از انجام هیستروسکوپی مثل عفونت، خونریزی ...؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

آرام‌ بخش به شما داده میشه نگران دردش نباشید بالاخره کاری هست که در روند درمانتون باید انجام بدین

بله تا حدودی چسبندگی ها قابل رویت و درمان هست

عارضه مثل عفونت ندارد ولی ممکن است مختصر خونریزی یا لکه بینی داشته باشید