تخمدان پلی کیستیک و ازدواج

با سلام.اگر من تنبلی تخمدان داشته باشم،باید بلافاصله بعد از ازدواج،باردار شم؟ اگر اینکار رو نکنم،چه مشکلی به وجود میام. الان احتمالا در آستانه  ی ازدواج هستم.باید خواستگارم رو از این بیماری مطلع کنم؟ چه چیزی رو باید بهشون بگم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اینقدر نگران نباشید. شدت بیماری مهم است و گاهی بر اساس نوع درمان و مراعات بیمار، این مشکل قابل کنترل است و برای بارداری هم مشکلی پیش نمیاید. پس بهتر است با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش