عفونت خونی در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 42 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام خسته نباشید من هفته 34 هستم و چند وقتی بود لباس زیرم خیس میشد البته هر روز نه بعضی روزا به دکترم گفتم و سونو دادم که آبش طبیعی بود ولی یک دکتر دیگه هم رفتم تو مطب تست کرد و گفت مثبته و بستریم مرد و تست آمینوشور و آزمایش نوشت برام تست منفی بود ولی تو خونم عفونت نشون داد الان آنتی بیوتیک میخورم و خیلی نگرانم که جنین عفونت بگیره لطفا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

منظور از عفونت خون چیست؟لطفا توضیح دهید.

در موارد خاصی ممکن است عفونت به جنین منتقل شود و باید معلوم شود که عفونتی که ذکر میکنید چیست؟

تجربه شما

مقدار esr در آزمایش 40 بود و crp negative دکتر فقط بهم گفت عفونت تو خونت بوده

البته من تیروئید هاشیماتو دارم ممکنه تو مقدار esr تاثیر داشته باشه

@raziss

طبق این اعداد عفونتی ندارید. در حاملگی ESR بالا میرود و این مقدار نشانه عفونت نیست