سلام خسته نباشید،من آزمایش بارداری 4 ماه پیش دادم و دکتر گفت همچی خوبه از آهن تا ویتامین ها تا تیروئید و آزمایش سرخچه و... و خوب بود به غیر از ویتامین d. که گفتند هفته ای یدونه 50000 بخورم و فولیک اسیدم شبی یک دونه 1 میلی گرم،

و تنبلی تخمدان خیلی خفیف داشتم که گفتند سه ماه متفورمین. بخورم و اقدام نداشته باشم و بعد 3 ماه اقدام کنم، من بعد از سه ماه اقدام کردم نشد و ماه دوم اقدامم باردار شدم که آخرین پریودمم 21 بهمن بود، حالا دکترم خارج هست نمیخوام پیش کسی دیگر. برم میشه یبار کی بزارم برای سونو قلب برم؟

در ضمن روز موعد بتام 500 بود و 48 ساعت بعد تکرار کردم شد 1250 .

اگر تا جایی مقدور هست نرم، من در ضمن از مدتی که فهمیدم باردارم همچنان قرص فولیک. اسید رو میخورم همین و متفورمین رو نمیخورم. البته قبلشم چون دلم درد ميگرفت یک روز میخوردم سه چهار روز نمیخوردم.

لطفا راهنمایی ایم کنید.

28سالمه. سابقه بیماری چیزی هم ندارم و بارداری اولمه .

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه. دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام متفورمین نیاز نیست بخورید

فولیک رو ادامه بدید

ویتامین دی دوباره باید چک بشه اگر لازم بود بخورید

و سونو رو هم میشه هفته ۶ یا ۷ بارداری بدید