سلام من ۵ ساله ازدواج کردم دو سال بعد ازدواجم اقدام به باداری کردم نشد بعد سه سال که برای بچه اقدام کرده بودم رفتم دکتر گفت سالمیم برو دکتر تیروئید رفتم گفت سالمی دکتر زنان که رفته بودم یک آمپول بهم داد نگفت چیه باید یخچال نزاشتم همون طور زدم بعد چند وقت رفتم دکتر خانگی گفت تخمدانت کمی ضعیفه و عفونت داری حالا میخوام بدونم تخمدانم خیلی کم ضعیفه و باردار نمیشم، آیا مشکلم زود حل میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
در زمانیکه عملکرد تخمدان مناسب نیست و ضعیف است اصولا تخمک‌گذاری نداریم
در این زمان پریود ها نامنظم است و در نمای سونوگرافیک فولیکول های متعدد و ریز دیده میشود
قابل درمان است و باید پیگیری کنید