دختر سه سال و سه ماه من به دلیل اظطراب اجتماعی که دارد به روانپزشک مراجعه کردیم و دارو مصرف میکند (فلوکستین  و رسپریدون) و طبق توصیه ایشون بعد از مصرف دو هفته ای دارو به مهد کودک برود که متاسفانه هنوز روند جذب برای دخترم اتفاق نیفتاده و در مهد کودک اصلا از من جدا نمیشود .چه باید بکنم. باید در محیط مهد رهایش کنم و بروم تا گریه کند یا طور دیگری رفتار کنم!؟ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام روز بخیر
باتوجه به توضیح شما بنظر میرسد کودک اضطراب جدایی دارد و نه اجتماعی که این نوع اضطراب بسیار مهم و حساس است ک نیازمند به درمان از نوع فییرلدر است که باید توسط روانشناس متخصص انجام پذیرد و اگر درمان نسود منجر به اضطراب اجتماعی خواهد شد
در گام اول توصیه میشود موقعیت های ترس اورا پاره گذاری کنید و از موقعیتی ک کمترین ترس را دارد شروع کنید و به تدریج روند را افزایش دهید و از رها سازی یکباره پرهیز کنید.اما از آنجایی که این مسئله ظریف و حساس است مراقب باشید و بتدریج انجام بدید.