عفونت مکرر در بارداری

باسلام

من هفته یازدهم بارداریم سی و یک سالمه، سوزش ادرار ندارم ولی موقعی که تازه مثانه رو تخلیه میکنم احساس ناخوشایندی دارم بعدش و تمایل زیادی دارم با آب سرد خودمو بشورم، یک مقدار تکرر ادرار هم دارم یعنی مثانه رو تخلیه میکنم و میام دراز میکشم باز احساس ادرار دارم و ترشحات سبز و زرد ، آب زیاد میخورم و یک دوره سفکسیم گرفتم اما هیچ تاثیری نذاشته، چون قبلا زایمان زودرس شدم بخاطر هماتوم و بعدشم عفونت زیاد آنتی بیوتیک گرفتم و بدنم مقاوم شده به آنتی بیوتیک، من الان چکار کنم واقعا خسته شدم لطفا منو راهنمایی کنید

خارش و التهاب هم ندارم و بهداشتم زیاد رعایت میکنم

میتونم توی آب و سرکه بشینم؟

از اپلیکاتور میترسم چون سری قبل استفاده کردمو خونریزی کردم و بعدشم سقط شد بچه ام

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عفونت ادرار با آزمایش ادرار قابل تشخیص و درمان است.عفونت واژن نیز با معاینه قابل تشخیص و درمان است.

حتما جهت معاینه و انجام آزمایش به متخصص مراجعه کنید تا داروی مناسب تجویز شود.