علائم چسبندگی رحم

سلام خسته نباشید.🌹🌹🌹🌹

میخواستم بدونم اگر چسبندگی رحم داشته باشیم توی سونو داخلی رحم مشخص میشه؟ آخه من چند باری زمان پریودی نزدیکی داشتم الان شنیدم که اگر این کار باعث چسبندگی رحم و بسته شدن لوله های رحم میشه که مانع آزاد شدن تخمک برای بارداری میشه و باعث پریودها با درد میشه. من جدیدا پریودهام با درد هست که باید مسکن بخورم هر روز قبلا ایجوری نبودم.ولی سونو داخلی رحم و پاپ اسمیر برای اقدام به بارداری انجام دادم دکتر گفت هیچ مشکلی نداری برو اقدام کن. الان میخوام بدونم چسبندگی رحم ندارم؟از کجا بفهمم؟سونو داخلی رحمم خوب بوده یعنی چسبندگی ندارم؟یا لوله های رحم بسته نیست؟اگه بسته بود سونو نشون میداد؟

خیلی ممنون از جوابتون💜

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام لوله ها در سونو دیده میشن اما باز بودن آنها فقط در عکس رنگی