درمان پای پرانتزی با توانبخشی

سلام خسته نباشید داداشم 21 سالشه مدتیه زانو درد داره 3 تا دکتر رفتیم و گفتن شروع آرتروز هست و پای پرانتزی هم داره به طور جزئی و همین امر سبب سایش قسمتی از زانو میشه چهارمین دکتر که رفتیم گفتن حتما حتما باید عمل بشه چاره دیگه نیست میخواستم بدونم آیا ایشون با توجه به سنشون و بسیار جزیی بودن انحراف پاها نمیشه صرفا با فیزیوتراپی و ورزش درمانی درمان بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

با توجه به شروع آرتروز از اين سن ، حتما بايد اين مسئله جدی گرفته شود. با فيزيوتراپی ابتدا درد كمتر شده و با ورزش مداوم و منظم و مناسب از تشديد انحراف زانو و پيشرفت آرتروز می توانند جلوگيری كنند.

توصيه ميكنم تحت درمان و مشاوره فيزيوتراپی قرار بگيرند.

موفق باشيد