سلام خسته نباشيد من سيكل پريودم ٢٨ روزست،٤ روز بعد از تاخير بی بی چک گذاشتم و مثبت شد بتام هم ٢٦٦بود،دكتر گفت بايد بری سونوگرافی منم ٥ روز بعد از تاخير رفتم و ساک حاملگی ديده نشد ،فقط گفت كه رحمم اومده پايين و نفخ زياد ديده شد و توی برگه سونو نوشته كه در اوايل بارداری هستم. و بهم گفت برو آخر هفته ٦ بيا، منم الان رفتم توی هفته ٦ ،حالا دودلم برم سونو يا بزارم هفته ٩ برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان گل، ساك بارداري در هفته ٦-٨ديده ميشود و هنوز دير نشده است و قلب جنين نيز در هفته ٨-١٠بارداری. اگر عجله ايی نداريد كمی ديرتر مراجعه كنيد تا جواب قطعی به شما داده شود و دچار اضطراب نشويد.