کم کاری تیرویید هاشیموتو دارم داروی لووتیروکسین میخورم تی ای اچ من نرمال شده ولی آنتی تی پی یو و آنتی تی جی من بالاست دکتر غدد و زنان میگن کاری به آنتی ها ندارن همون تی اس اچ نرمال کافی من به این نکته دارم توجه میکنم آنتی بادی های من باعث سقط یا زایمان زودرس من میشه یا نه من باید به کدوم متخصص رجوع کنم تا آنتی بادی های من و چک بکنن که اگر لازم برام دارو بنویسن

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام جای نگرانی نيست همانگونه كه همكاران گفته اند كار اضافه ای لازم نيست