تورم و درد زیر بغل

سلام من حدودا ۴۰ روز میشه که زایمان طبیعی جنین مرده داشتم به خاطر اینکه شیرم برگرده پرستارا گفتن سینه هامو محکم ببندم منم یک روز کامل بستم بعد فرداش زد زیر بغل سمت راستم متورم شد در حد یه توپ کوچولو بعد دیگه نبستم حدودا دو هفته اینا طول کشید تا رفت ولی کمی مونده الان حدودا دو سه روز میشه که زیر بغلم یه جوری نیش میزنه بعد میزنه به سینم دردش طوری نیست که اذیتم کنه ولی خیلی میترسم تورم زیر بغلم کمه ولی سفت اینام نیست حالت سینمم اصلا تغییری نکرده خیلی میترسم دکترم برم. آیا ممکنه از درد کتفمم باشه چون حدود ۵ سالی میشه که سابقه درد کتف دارم

لطفا منو راهنمایی کنین تا از نگرانی در بیام ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اول از همه باید بگم مراجعه به پزشک هیچ ترس و وحشتی نداره و در هر موردی اگر بموقع معاینات روتین توسط پزشک داشته باشیم از ابتلا به خیلی از بیماریها براحتی جلوگیری میشه.پس هر زمانی که مسأله ای در مورد سلامتی شما باعث نگرانیتون شد لطفا به پزشک مراجعه کنید.
در مورد درد سینه ماساژ بصورت دورانی زیر دوش آب گرم موثره و درصورتیکه بعد از مدتی همچنان سفتی و حساسیت رو داشتید به پزشک مراجعه کنید تا با یک معاینه ساده و درمان مناسب مشکل برطرف بشه