سلام. من بارداری دومم هست هفته ۳۵ زایمان اولم طبیعی بوده. الان یک کیست درموئید ۹در ۵ سانتی دارم در تخمدان سمت راستم.آیا زایمان طبیعی باعث فشار به این کیست نمیشه چون کمترین زوری هم که میزنم درد میگیره آیا زایمانم دردناک ترنمیشه؟و یا احتمال پارگی کیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام با اين كيست احتمال پاره شدن بازور زدن هست ولی جدار اين نوع كيستها ضخيم است ، به نظر من اگر كيست دردناک است و اذيت ميكند ميتوان سزارين و همزمان كيست راهم برداشت