لکه بینی هنگام پریود

سلام خسته نباشيد من برای بارداری اقدام كردم. اين ماه از ٣ پريودی تا ٧ پريودی لتروزول مصرف كردم و روز ١٢سيكلم سونو دادم فوليكول ٢٢ داشتم و دكترم برام آمپول اچ سی جی نوشت و تزريق كردم. امروز موعد پريوديمه و از پريروز لک بينی دارم و دردهای شبيه به درد پريودی. سيكل هام ٢٧ روزه هست. الان ميخوام بدانم لک بينی مربوط به پريوده يا امكان داره باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

بله امکان بارداری هست

فقط استراحت کنید

آزمایش خون بارداری بدهید و در صورتیکه مثبت بود به پزشکتون مراجعه کنید

علائم پریود شدن و بارداری در ابتدا بسیار شبیه هم هستن