با سلام. تو جواب سونو غربالگری من ان تی ۲ هستش و تیغه بینی هم دیده شده و حرکات جنین طبیعیه ولی تو آزمایش خون غربالگریم ان تی ۱.۶۲ اومده و سندرم دانم ۱به ۱۴۵ گزارش شده و مثبت اومده. دکترم برام آمنیوسنتز نوشته تو هفته ۱۶ انجام بدم خیلی نگرانم . آیا نتیجه غربالگریم خیلی ریسکش بالاس. باید هیچ امیدی به حاملگیم نداشته باشم. دارم دیوانه میشم😔 جنینم حتما مشکلی داره؟ لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام در اغلب موارد در آمنيوسنتز نتيجه نرمال گزارش ميشود ولی حتما تا فرصت سقط از دست نرفته انجام دهيد

به جای آنهم ميتوانيد از تست غير تهاجميNIPT استفاده كنيد