برجستگی در مقعد

سلام وقت بخیر

لطفا حتما پاسخ این سوالم رو بدین دسترسی به دکتر خوب ندارم

تقریبا چند هفته است یک برجستگی در ناحیه مقعد حس میکنم ،عمل دفع به سختی انجام‌ میشه(با زور زدن) اما خونریزی ندارم

لطفا بگید آیا نیاز به عمل هست؟ و بیماری شدیده؟

باید به چه متخصصی مراجعه بکنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. در قدم اول به یک پزشک گوارش مراجعه کنید تا تشخیص دهد این ضایعه بواسیر است یا ناشی از شقاق مقعد.
برای ادامه مسیر و درمان، ایشان حتما شما را رهنمایی خواهند کرد . برای راحت تر شدن دفع و پیشگیری از پیشرفت این ضایعه، از میوه و سبزی فراوان استفاده کنید و میتوانید حتی از ملین ها استفاده کنید.