ترشح قهوه ای وسط سیکل

سلام من 23 سالمه و 3 ماهه که اقدام به بارداری میکنم سیکل پریودم معمولا بین 32 تا 35 روز هستش

بعد از اینکه 13 آذر پریود شدم دی ماه رو 4 روز خون خیلی کم به صورت لکه بینی داشتم و با نظر متخصص از 26 دی تا 16 بهمن یک دوره قرص دزوسپتیو مصرف کردم و بعد 25 بهمن پریود شدم و بعدش مرتب اقدام داشتم حالا از روز 20 تا 24 سیکلم به مدت 4 روز ترشح قهوه ای داشتم .و الان 2 روز کامل که دیگه ندارم

خواستم ازتون بپرسم دلیل این ترشح قهوه ای چی میتونه باشه؟ آیا ممکنه باردار باشم و اگر لازمه که تست بدم الان نشون میده؟ و اگر چیز دیگه ای ممکنه باشه لطفا توضیح بدید

مچکرم از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

براي تشخيص بارداری بايد پس از عقب افتادن بارداری تست بتا اچ سی جی انجام داد .

براي بررسی علت لكه بينی بايد معاينه شويد با جواب سونوگرافی واژينال مراجعه كنيد .